A LA CLÍNICA VETERINÀRIA ANIMALONS ESTRENEM WEB

Benvinguts a tots! Ens fa molta il·lusió rebre’us en aquesta nova pàgina web. Des de la nostra clínica veterinària a Ulldecona ens agrada cuidar el més important, els nostres clients. Per això posem a la vostra disposició aquest nou model web, on serà molt més fàcil trobar més informació sobre nosaltres.

Què trobareu a la nostra web?

El motiu pel qual hem renovat la nostra web és per facilitar-vos l’accés a tota la nostra informació de clínica veterinària Animalons a Ulldecona, Tarragona. Trobareu detalls sobre cada membre de l’equip, així ens coneixereu una mica més i tindreu la seguretat que la vostra mascota estarà en bones mans.

També us obrim les portes de la nostra clínica amb fotos de les nostres instal·lacions. Per nosaltres és important explicar-vos el nostre mètode de treball, les instal·lacions que utilitzem per prestar els nostres serveis veterinaris, així com per garantir la màxima comoditat dels nostres clients i pacients.

Per descomptat, no podia faltar el bloc oficial de clínica veterinària a Ulldecona. A clínica veterinària Animalons ens agrada que tots els clients estiguin ben informats del món animal. Segueix-nos aquí si vols llegir notícies, consells veterinaris, campanyes, promocions… i molt més!

Els serveis que oferim a clínica veterinària a Ulldecona

Amb el nostre compromís i confiança, farem que la teva mascota se senti el més còmoda possible. El nostre principal objectiu és cuidar la seva salut perquè creixin feliços i sans, per això comptem amb una gran varietat de serveis:

– Disposem d’un laboratori propi on fem anàlisis clíniques. Si vols un diagnòstic de la teva mascota, aquí ho aconseguiràs ràpidament i eficaçment.

– Les millors tecnologies al nostre quiròfan, on practiquem cirurgies de tota mena.

– Desparasitació interna i externa tant en gossos i gats com en animals exòtics.

– En cas que calgui, oferim l’hospitalització diürna, perquè la vostra mascota pugui quedar-se segura amb nosaltres després d’una intervenció.

– Radiografies i ecografies per a tot tipus de pacients.

– Per mantenir una bona qualitat de vida, oferim tractes de medicina preventiva.

– Inseminació artificial: si no aconsegueixes un embaràs natural, no et preocupis. Nosaltres t’ajudem amb això!

– Comptem amb un oftalmòleg especialitzat que es desplaça a la nostra clínica per cuidar la vista de la teva mascota.

– Visites a domicili: el desplaçament ja no és un problema, nosaltres anem a casa si no pots venir a la nostra clínica veterinària d’Ulldecona. Tenir cura de la salut de la vostra mascota ara és més fàcil que mai.

Renovar és créixer, així que esperem que us uniu a aquest nou projecte per continuar creixent amb nosaltres. Si no ens coneixies, pots trobar-nos a Carrer Murada de Baix, a Ulldecona. També pots contactar amb nosaltres trucant al 977 72 09 46. Estarem encantats de rebre’t a tu i la teva mascota!

SENSE COMENTARIS

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.