Contacte

Contacta amb els nostres veterinaris d'Ulldecona

A Animalons Clínica Veterinària d’Ulldecona ens encanta ajudar els tutors d’animals a mantenir els seus amics peluts feliços i saludables. Si tens alguna pregunta o necessites programar una cita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t i de procurar la millor atenció al teu company.

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i proper als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

Formulari de contacte

Animalons-recepcion

La comunicació enviada quedará incorporada a un fitxer del qual és responsable CLÍNICA VETERINÀRIA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Direcció Client o mitjançant un correu electrònic a info@clinicanimalons.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Skip to content