Serveis

Els nostres serveis veterinaris a Ulldecona

La nostra passió pels animals fa que donem sempre el millor servei amb cadascun. El nostre objectiu principal és millorar la seva qualitat de vida i que creixin sans i feliços.

Animalons-ulldecona-revisión-gato

Medicina Interna

Servei especialitzat per a determinar l’estat de salut de cada mascota. S’enfoca en el diagnòstic i el tractament no quirúrgic d’aquelles malalties que afecten els seus òrgans. També la prevenció d’aquestes.

Els nostres veterinaris es formen contínuament per a oferir la millor atenció a les mascotes, oferint un tracte personalitzat i professional.

 
Animalons-ulldecona-cirugia

Cirurgia

Realitzem tot tipus de cirurgies, el quiròfan aquesta equipat amb sistemes d’anestèsia d’ultima generació, control de l’anestèsia per monitors multiparàmetresventiladors automàtics.

Les cirurgies que realitzem són de mínim sagnat, també disposem de servei de traumatologia realitzat per experts en traumatòlegs que visiten i operen en el nostre centre. Cirurgia de mínima invasió per laparoscòpia i endoscòpia.

Estem en formació contínua per a estar sempre actualitzats de tots els procediments quirúrgics.

Animalons-oftamologia

Oftalmologia

Evita els desplaçaments amb el nostre servei d’oftalmologia. Disposem d’un especialista oftalmòleg que visita el nostre centre per a atendre els pacients que el necessiten. D’aquesta manera és molt més còmode el tracte pacient-especialista.

Abastem el diagnòstic previ de cada animal i el seu posterior tractament. Tractem patologies tant del globus ocular com del sistema lacrimal i parpelles. També la musculatura ocular dels animals.

Animalons-servicios-higiene-dental

Netejes dentals

Servei especialitzat per a determinar l’estat de salut de cada mascota. S’enfoca en el diagnòstic i el tractament no quirúrgic d’aquelles malalties que afecten els seus òrgans. També la prevenció d’aquestes.

Els nostres veterinaris es formen contínuament per a oferir la millor atenció a les mascotes, oferint un tracte personalitzat i professional.

Animalons-trauma

Traumatologia

D’aquest servei també tenim un especialista traumatòleg de referència a nivell espanyol. Fractures, deformitats, pròtesis de genoll… són alguns dels casos que solem tractar. Diagnòstics traumatològics de displàsies de colze i displàsies de malucs.

Oferim visites completes traumatològiques per a una anàlisi exhaustiva de la mascota. Per a aquest servei els animals no poden estar en millors mans

 
Animalons-inseminacion

Inseminació artificial

Realitzem l’estudi i posterior inseminació en aquelles gosses que no poden quedar-se embarassades de manera natural. Un bon estudi microscòpic per a determinar el cicle estral de la gossa un estudi seminal del mascle i una valoració dels nivells de progesterona ens donaran resultats òptims en la inseminació.

També és fonamental el servei d’ecografia parar valorar els òrgans reproductius punt abans, durant i després de la munta. Ens encarreguem de tot el procés d’inseminació, amb un seguiment analític des de l’inici fins a l’última fase de l’embaràs. Els resultats que obtenim després d’aquesta intervenció són del tot gratificants.

 
Animalons-servicios-trauma

Ecografia

Realitzem ecografies abdominals amb els millors equips del mercat. Permeten veure en alta qualitat els òrgans interns dels animals i arran d’això, analitzem i determinem el cas de cada pacient.

També comptem amb un servei d’ecografia cardíaca (ecocardis) que és realitzat al nostre centre per una ecografista especialista que es desplaça per facilitar el servei als nostres pacients.

radiografia-animalons

Radiografia

En la nostra clínica comptem amb una sala de radiologia, amb un equip de radiologia directa amb una determinació i qualitat d’imatge superior. Sala emplomada per a evitar la sortida de radioactivitat a l’exterior, passem anualment els serveis de radiocontrol i de qualitat.

Comptem amb un servei d’interpretació radiològica exercit per un doctor especialitzat en imatge.

Laboratori d'Animalons Clínica Veterinària d'Ulldecona

Análisis clíniques

Comptem amb un servei propi en clínica d’hematologia i de bioquímica. Disposem de resultats 100% fiables en menys de 15 minuts, equipats amb maquinària d’última generació, podem realitzar anàlisi per a determinar les diferents patologies. Microscòpia òptica, anàlisi d’orina completa amb determinacions quantitatives, realitzem citologies i tot tipus de tincions.

En el cas que sigui necessari comptem amb el servei d’anàlisis externes amb laboratoris de referència amb resultats en 24 a 48 hores.

Servei d’al·lergologia per determinacions a la sang.

Animalons-servicios-hospitalizacion

Hospitalització Diurna

Comptem amb una sèrie de boxs amb gàbies d’acer inoxidables per a deixar hospitalitzats durant la jornada laboral a les mascotes que siguin intervingudes en quiròfan o per a allotjar a les mascotes que necessiten un tractament més durador, com és en el cas de fluidoteràpies.

Aquest servei és fonamental per a observar i fer un seguiment després de l’operació. A vegades les mascotes no estan totalment recuperades i necessiten la nostra supervisió i les nostres cures.

 
Vacunacions Animalons Clínica Veterinària d'Ulldecona

Vacunacions

Si no pots desplaçar-te al nostre centre, no et preocupis, nosaltres anem a tu. Tenim serveis externs que podem realitzar en el teu domicili ja que no és necessària la tecnologia del nostre centre. Apostem per la comoditat de cada pacient i ens adaptem a les seves necessitats.

Alguns d’aquests serveis que potser et poden interessar són les vacunacions o les visites generals per a determinar la salut de la mascota.

ATV amb gos a Animalons Clínica Veterinària d'Ulldecona

Desparacitació

Desparasitació tant interna com externa en gossos, gats i animals exòtics. El nostre equip humà estarà encantat d’assessorar-te i oferir-te els millors productes adaptats sempre a les necessitats de la teva mascota.

Recomanem desparasitar almenys dues vegades l’any, ja que així s’eviten malalties. És necessari perquè als seus organismes hi ha paràsits que poden ocasionar danys greus a la seva salut.

animalons-identificacion

Identificació animal

La identificació d’animals de companyia mitjançant l’ús del microxip s’ha convertit en la millor opció per a lluitar contra l’abandó d’animals i perquè animals perduts puguin tornar a casa.

 

Identifiquem a la teva mascota, sigui gos , gat o animal exòtic. Comptem amb els microxips més petits del mercat per a evitar danys innecessaris a la teva mascota.

Animalons-peluqueria

Perruqueria

El servei de perruqueria per a gossos i gats inclou diversos serveis per a la cura i el manteniment de la higiene i salut de les mascotes. Aquests serveis inclouen el tall a màquina dels cabells, banys per netejar i desodoritzar el pelatge, el buidatge de sacs anals, el tall d’ungles, la neteja de les orelles i tractaments dermatològics per mantenir la pell i el pèl de les mascotes saludables. Aquests serveis poden ajudar a prevenir infeccions, paràsits i altres problemes de salut a les mascotes, així com també a millorar la seva aparença i benestar general.

Animalons-visitas-domicilio

Visites a domicili

Si no puedes desplazarte a nuestro centro, no te preocupes, nosotros vamos a ti. Tenemos servicios externos que podemos realizar en tu domicilio ya que no es necesaria la tecnología de nuestro centro. Apostamos por la comodidad de cada paciente y nos adaptamos a sus necesidades.

Algunos de estos servicios que quizá te puedan interesar son las vacunaciones o las visitas generales para determinar la salud de la mascota.

Animalons-dietas

Dietes de prescripció

Les dietes de prescripció veterinària estan adaptades de manera individual a cada pacient , si la teva mascota necessita un pinso especial en cas d’obesitat, diabetis, problemes hepàtics, problemes renals…. en el nostre centre trobessis tot el que necessites. Has de saber que aquestes dietes no són medicaments.

 

Són un complement, que s’encarrega de recuperar la funcionalitat i disminuir la deterioració d’un òrgan. Són per tant, un suport al tractament amb medicaments.

Aquest tipus de dietes s’encarreguen de brindar-li al teu animal tots els nutrients que necessita en les quantitats correctes, segons la seva condició de salut.

Skip to content