Nosaltres

La teva clíniva veterinària a Ulldecona de confiança

Des del 2010 cuidant la salut dels nostres peluts

Animalons Clínica Veterinària es va fundar fa més de 10 anys per oferir serveis veterinaris a Ulldecona i rodalies. El nostre equip de professionals treballen amb gran vocació en la cura dels nostres pacients peluts i disposem de les instal·lacions necessàries per fer totes les proves diagnòstiques i els tractaments més adients, sempre al dia en les tècniques i avenços de la veterinària actual. I el més important, tractem els animals i els seus tutors amb la major cura i respecte possible. I això es nota en la confiança que han dipositat en nosaltres.

Equip d'Animalons Clínica Veterinària d'Ulldecona

Nuestra historia

Animalons es va fundar l’any 2010, al mes de maig vam obrir les portes. L’equip el formem dos veterinaris i dos auxiliars. Oferim el servei de traumatologia, pel qual es desplaça un traumatòleg de referència, Antonio Canadillas, per fer les visites i operar. L’ecografista, Marta Castaño, es desplaça per fer el servei d’ecografia més especifica. Interpretació radiològica i ecografia per Xavier Sánchez, doctorat en imatge. També comptem amb servei d´endoscòpia per Maurici Batalla.

El nostre equip

Comptem amb un gran equip de professionals amb experiència al sector, tots nosaltres tenim com a filosofia a la nostra feina el lliurament i dedicació en cada cas i en cada pacient.

Animalons-ulldecona-Omar

Omar Marin Castell

Veterinari

Animalons-ulldecona-Marian

Marian Giner de Haro

Veterinària

Animalons-veterinaria

Anna Rodríguez Subirats

Veterinària

Animalons-ulldecona-Omar

Omar Marin Castell

Veterinari

Animalons-ulldecona-Marian

Marian Giner de Haro

Veterinària

Alba-Animalons

Alba Zaragoza Hilario

Perruquera canina i auxiliar veterinària

Paula-Animalons

Paula Obiol Roig

Auxiliar Veterinària

Skip to content